Typhoon H PLUS realsense

Groots in Alles bescheiden in prijs!!!

TYPHOON H PLUS MET 1 inch C-MOS sensor-CAMERA

  1880€ afgehaald met praktische gebruikersopleiding.

Hexacopter voor fotografen en filmers die hoge eisen stellen

YUNEEC Typhoon H Plus met C23 camera

Smart Typhoon H Plus

Ultieme beeldkwaliteit, optimale betrouwbaarheid en automatische vliegmodi: dat is wat elke fotograaf en filmer wenst. De Typhoon H Plus van YUNEEC is voorzien van een 1″ 4K-camera, een flightcontroller op basis van PX4 en diverse vliegmodi zoals Follow Me, Point of Interest en Curve Cable Cam. Alle relevante componenten van de Typhoon H Plus zijn nu nog beter afgeschermd tegen elektronische interferentie en zorgen in combinatie met de PX4-regelaar en het 6-rotorontwerp voor maximale betrouwbaarheid. 

YUNEEC Typhoon H Plus met 1

Betrouwbaar & efficiënt

De Typhoon H Plus behoort dankzij talrijke verbeteringen de tot meest geruisloze en efficiëntste hexacopters van zijn klasse en kan onder normale weers- en vliegomstandigheden tot 28 minuten vliegen. De verfijnde bekabeling zorgt voor optimale luchtcirculatie en betere koeling. De herziene ST16S afstandsbediening heeft een helderder display en is uitgebreid met een USB-poort en een volledig nieuw intuïtief bedieningspaneel.

YUNEEC Typhoon H Plus met C23 1

Veilig 6-rotorsysteem

De “No fly zone”-functie voldoet aan de FAA-voorschriften en waarborgt de optimale veiligheid aangezien hiermee belet wordt dat de drone te dicht bij luchthavens vliegt. Met de Geo Fence-functie kunnen virtuele bakens worden ingesteld waardoor de Typhoon H Plus niet te ver weg vliegt. Mocht een van de motoren uitvallen, dan schakelt de hexacopter automatisch over van 6 naar 5 motoren – een belangrijk verschil met quadcopters.

C23 4 K-camera met 1″ sensor

De Typhoon H Plus wordt geleverd met een c23 groothoekcamera  voor hoogwaardige foto- en video-opnames vanuit de lucht. De aangepaste 1″ CMOS-sensor maakt foto’s tot 20 megapixels en video’s tot 4K met 60 beelden per seconden, heeft een betere restlichtfunctie en een groter dynamisch bereik. De geïntegreerde 3-assige gimbal kan 360° draaien, net als de andere camera’s uit de Typhoon-serie. Dankzij het inklapbare landingsgestel van de Typhoon H Plus kunt u perfecte panorama-opnames maken zonder dat de hexacopter gedraaid hoeft te worden.

ST16S voor Typhoon H Plus

ST16S afstandsbediening

De ST16S is gebaseerd op Android en voorzien van een snelle Intel® quadcore processor. Zo heeft de piloot de volledige controle over de Typhoon H Plus en wordt het maken van foto’s en video’s extra eenvoudig. Alle belangrijke camera-instellingen, zoals de videoresolutie, camerahoek en witcompensatie etc. kunnen direct via de ST16S afstandsbediening aangepast worden. Op de grote 7” display volgt u niet alleen het livebeeld van de camera in 720p (HD), maar ziet u ook de telemetriegegevens. De ST16S is voorzien van een HDMI-uitgang waardoor het beeld eenvoudig op een groot beeldscherm kan worden getoond en samen met anderen bekeken kan worden.

Typhoon H Plus met 1

Team Functie

Deze samenwerking zorgt dat er fantastische creatieve beelden en video gemaakt kunnen worden. Op het moment dat de Drone piloot de drone bestuurd zal de cameraman zich volledig kunnen concentreren op mooie foto´s dan wel video´s.

Hexacopter met intelligente automatische vliegmodi

Follow Me, Curve Cable Cam en Return Home – u kunt zich volledig concentreren op de opnames, want de autonome vliegfuncties nemen de rest voor hun rekening.

Orbit Me-vliegmodus

Orbit Me

De Typhoon H Plus cirkelt op de gewenste hoogte en met de gewenste afstand om u heen. De camera blijft daarbij voortdurend op u gericht.

Point of Interest-vliegmodus

Point of Interest

Kies een object in de POI-modus (Point of Interest) en de YUNEEC Typhoon H Plus vliegt er automatisch omheen.

Journey-vliegmodus

Journey

Afhankelijk van de gekozen instelling vliegt de multicopter in een lineaire baan naar boven en keert automatisch terug – perfecte opnames gegarandeerd.

Follow Me / Watch Me-vliegmodus

Follow Me / Watch Me

In de Follow Me-modus vliegt de Typhoon H Plus van YUNEEC met u mee. Als de Watch Me-functie ingeschakeld is, blijft de camera voortdurend op u gericht.

Curve Cable Cam-vliegmodus

Curve Cable Cam

Vlieg naar een onzichtbaar punt. De Typhoon H Plus vliegt naar de opgegeven coördinaten, terwijl de camera onafhankelijk bestuurbaar blijft.

Return Home-vliegmodus

Return Home

De Typhoon H Plus keert met een druk op de knop automatisch terug en landt bij u in de buurt.

Obstakels vermijden met Intel® RealSense™ technologie voor de Typhoon H Plus

Anti-collisiesonar

Dankzij de intelligente sonarsensors aan de voorzijde wijkt de Typhoon H automatisch uit voor obstakels. Bovendien kan de Typhoon H Plus uitgerust worden met Intel® RealSense™ technologie: Dankzij de 3D-techniek en dieptemeting herkent het anti-collisiesysteem objecten, bewegingen en afstanden, zodat de hexacopter zelfstandig en moeiteloos kan uitwijken voor obstakels in de omgeving. De obstakels en veilige vliegroute worden meteen opgeslagen voor de volgende keer.

YUNEEC Typhoon H Plus

Compacte hexacopter met eenvoudige propellermontage

De Typhoon H Plus is helemaal berekend op vervoer dus u kunt hem op elke ontdekkingstocht meenemen. Dankzij het snelkoppelsysteem kunnen de propellers snel en makkelijk gemonteerd en gedemonteerd worden. Er is geen schroevendraaier voor nodig. Ook kunnen de zes rotorarmen van de Typhoon H Plus ingeklapt worden. Dat maakt de hexacopter extra compact zodat hij optimaal in de rugzak past.

Skyview FPV-Headset voor YUNEEC Typhoon H Plus

Accessoires voor de Typhoon H Plus

De optionele Skyview First Person View headset zorgt voor een unieke kijkervaring. Dankzij de rondom sluitende Skyview FPV-bril waant u zich in de cockpit van uw drone en ziet u exact wat de camera opneemt. Met de DY5 Dual-oplader kunt u de accu snel en makkelijk opladen.

Typhoon H Plus met auto-vliegmodi

Wat maakt de Typhoon H Plus zo uniek?

Nieuwe Flight Controller op PX4-basis met geïntegreerde back-up en failsafe

C23 1”-camera met 360° gimbal

20 MP fotoresolutie en 4K videoresolutie met 60 beelden per seconden

Verkrijgbaar met en zonder automatisch Intel® RealSense™ uitwijksysteem

Tot 28 minuten vliegtijd voor langer vliegplezier

Geïntegreerde Android-besturing

Veelzijdige en intelligente vliegmodi (Orbit, POI, Journey, Curve Cable Cam, Follow Me, Return Home)

Grotere veiligheid dankzij 5-rotormodus: automatische overschakeling van 6 naar 5 rotors wanneer er een motor uitvalt of een propeller beschadigd raakt

Geoptimaliseerde constructie voor betere luchtcirculatie en koeling

Speciaal afgeschermde kerncomponenten voor extra betrouwbaarheid

Grote efficiency en laag geluidsniveau

Geen gegevensoverdracht naar externe servers

Optionele Skyview-FPV-Headset voor FPV-opnames met de drone

Inklapbaar landingsgestel voor onbelemmerd 360°-panoramazicht

Inklapbare rotorarmen voor makkelijker transport

Ook vliegen bij harde wind

Typhoon H Plus vs. Typhoon H

Advertentie