Typhoon H 520E RTK

H520E RTK (REAL-TIME KINEMATICA)

Zeer nauwkeurige positiebepaling

H520E RTK

Een van de snelste RTK-systemen ter wereld

De commerciële hexacopter H520E ontvangt een van de snelste en meest betrouwbare RTK-systemen ter wereld. Volledig geïntegreerd in de H520E, zorgt het voor maximale precisie en is het zo snel mogelijk klaar voor gebruik, zelfs onder moeilijke GPS-omstandigheden zoals steden, ravijnen of bossen. Dankzij Real Time Kinematics-satellietnavigatie zal de nieuwe H520E RTK in de toekomst tot op de centimeter nauwkeurig in de lucht kunnen staan ​​en zo extreem nauwkeurige terugkerende foto’s, snellere 3D-kaarten en nauwkeurigere, inclusief geautomatiseerde inspectievluchten, maken.

Yuneec H520E RTK

2 componenten voor nauwkeurige positionering tot op de centimeter

Het systeem werkt met 2 componenten, een RTK-module aan boord van de H520E en een basisstation. Het bereikt centimeternauwkeurigheid in minder dan 30 seconden, zelfs in omgevingen met een zwak gps-signaal (altijd in relatie tot het basisstation). Voor absolute centimeternauwkeurigheid en in het geval dat u geen basisstation kunt of wilt gebruiken, kan het systeem ook worden gebruikt met een landelijk referentiestationnetwerk (netwerk RTK) (netwerk RTK door externe providers, vereist internetverbinding bijv. Via mobiele telefoon hotspot, het kan Extra kosten ontstaan). 

Yuneec H520E hexacopter met zeer nauwkeurige Real Time Kinematica-technologie
Real Time Kinematics – toepassingsgebieden
Het RTK-systeem is een belangrijk onderdeel van commerciële toepassingen waarbij de hoogste precisie vereist is. 
Een klassieke toepassing is 3D-mapping, bijvoorbeeld met Pix4D-, Dronedeploy- of Altizure-software, waarbij met behulp van RTK aanzienlijk kleinere beeldoverlappingen, d.w.z. minder foto’s en dus kortere vlucht- en rekentijden, nodig zijn. 
Bovendien kun je tijdens inspecties veel dichter naar het gewenste object vliegen omdat de drone nauwkeurig blijft in het centimeterbereik in plaats van het meterbereik – en dankzij het hexacopterontwerp is de H520E extreem stabiel en nauwkeurig, zelfs in winderige omgevingen. 
Deze precisie is ook een groot voordeel als het gaat om het vergelijken van meerdere afbeeldingen die op verschillende dagen zijn gemaakt, bijvoorbeeld om de voortgang van de bouw te documenteren.

Volledig geschikt voor missie

Het systeem is volledig geïntegreerd in de H520E, niet alleen aan de hardwarezijde, maar ook aan de softwarekant. Dit betekent dat u nog steeds de volledige reeks functies van de bekroonde DataPilot-software, inclusief missievluchten, tot uw beschikking heeft. Alle gegevens, inclusief satellietgegevens, worden geregistreerd. Dit betekent dat de H520E RTK ook klaar is voor PPK (Post Processed Kinematics).

H520E RTK – Belangrijkste kenmerken

  • RTK-module (Real Time Kinematic) voor centimeterprecieze positiebepaling: 1 cm + ppm horizontaal / 2 cm + ppm verticaal
  • Nauwkeurige positiebepaling, zelfs in veeleisende GNSS-omgevingen
  • Voor snellere, nauwkeurigere mapping (bijv. Complexe metingen, inspecties, mapping, 3D-weergave)
  • 5 Hz update-snelheid van positie, versnelling en tijd
  • Volledige integratie in de H520E
  • Opname van alle gegevens inclusief satellietgegevens voor PPK-toepassing (Post Processed Kinematics)
  • Ondersteuning van constellaties van maximaal drie verschillende satellietsystemen van GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou
  • Compatibel met alle YUNEEC H520E-camera’s
  • Werkt met een referentienetwerk of uw eigen referentiestation
Yuneec H520E RTK - Real-time kinematica voor centimeterprecieze positiebepaling
Advertentie