TTA Agri Drones

M6

Landbouw drone geschikt voor het sproeien van gewassen , precisie is hiermee geen probleem. Hoogte is instelbaar, GPS  behoud de juiste afstand tot het gewas. Eventueel kan dit toestel worden uitgerust met voorwaartse sproei-installatie, om bv  boomkruinen te behandelen, momenteel is een reinigingssysteem voor daken en zonnepanelen in ontwikkeling. gebruiksklaar met batterij en lader incl  opleiding gebruik.

€14.950 afgehaald. Uitzondelijk en tijdelijk aan  9.990 € Levering  mogelijk op aanvraag.

DSC04221

M 8

Deze hexacopter kan tot 25 liter vervoeren Deze drone heeft niet enkel een  grotere capaciteit maar tevens een zeer uitgebreide afstandsbediening en grotere autonomie.

Prijs op aanvraag incl opleiding naargelang opties en uitvoering.. Deze prijs  is gebruiksklaar met de nodige batterij, lader en accessoires specifiek voor uw  gewassen.

WechatIMG228

eigen testvlucht

cropped-m6ee9baa6e794b0e4bd9ce4b89a03.jpg

Deze drone kan worden uitgerust met speciale accessoires voor politionele of militaire doeleinden. Tevens bestaan er specifieke applicaties voor brandweerdiensten, thermische detectie en zoekopdrachten. Het is mogelijk deze drone te tetheren ( met aardverbinding gedurende lange tijd te laten vliegen).

Advertentie