Swellpro Water Proof drones

Tijdelijk tijdens de solden en tot einde voorraad:

Splash drone met: afstandsbediening met geïntegreerde tablet, , lader en batterij. 1499 voor slechts 1199 € afgehaald.

SwellPro Review | The World's No.1 Waterproof Drones
specifiek voor redders, vissers afwerpsystemen beschikbaar zowel voor reddingboei als vislijn

Spry drone met : afstandsbediening met geïntegreerde tablet, lader en batterij , inclusief camera 14 mp 4k. 1099 voor slechts 899 € afgehaald.

Swellpro Spry Waterproof drone Underwater Drone with 4K Camera ...
ook voor vissers, met afwerpmogelijkheden
Unboxing

Waterpret

Passion

Rescue equipment for the Splashdrone, easy to fix.

Nieuw in ons gamma, water en weerbestendige drone, kan in bijna alle weersomstandigheden vliegen.

Speciaal voor de visvangst, drop uw vishaak met precisie, voeder op de juiste plaats.

Maak kennis met deze revolutionaire drone via enkele korte videofragmenten

kickstart

unboxing

Fishing drones

more fishing

and once more fishing

Look inside

déballage de Splash

Vis aan de haak

Hoe updaten drone?

calibratie drone

Calibration pl3

Only for pro

Spry Compact. Waterbestendig. makkelijk hanteerbaar.

Spry, je kan hem geen dag missen

 
1, Compact & Draagbaar,
De Spry is compact, robuust en klaar om je op het water te vergezellen. De Spry wordt compleet geleverd met een op maat gemaakte, lichtgewicht draagtas, zodat je hem gemakkelijk meeneemt tijdens je volgende avontuur.

2, volledig waterdicht
De Spry-drone en zijn afstandsbediening zijn waterbestendig en zweven. Speciaal gebouwd voor actie in de barre zeeomgeving met speciaal gecoate motoren en corrosiebestendige materialen. Land en vertrek vanuit het water met totale gemoedsrust.

De allereerste waterdichte afstandsbediening –
Ontspan en geniet van de volledige vrijheid tijdens het filmen, omdat je Spry-afstandsbediening kan worden gebruikt in de regen, zeespray en zelfs een dunking in het water neemt. De joysticks, de ingebouwde monitor en alle schakelaars zijn beschermd tegen verstuiving en werken soepel en precies.

3, Real 4K Camera – Get the Big Picture
Klein zijn betekent niet dat je de beeldkwaliteit in gevaar moet brengen. De camera aan boord van de Spry is uitgerust met een Sony 1 / 2.3 ” CMOS-sensor gecombineerd met een lens die visoogvervorming tot een minimum beperkt voor natuurlijk ogende beelden.
Met de Spry-drone legt u de actie vast in 4K-video met 30 frames per seconde of maakt u scherpe 12MP-foto’s.
De Spry combineert een mechanische gimbal met verticale as en optionele elektronische stabilisatie (EIS) om een ​​dynamisch, drone-uitzicht te bieden op het water dat onmogelijk te krijgen is met een andere drone.

Camerakoepel – De 4K-camera van de Spry is volledig ingesloten in een optisch geconstrueerde gehard glazen koepel die zorgt voor een hoge transparantie zonder vervorming. Een speciaal ontworpen kap en glascoating helpen buitensporige schittering weg te filteren en de barre hoogten in evenwicht die vaak te vinden zijn op het water en in de sneeuw.

 1. gemakkelijk te vliegen
  Snel, waterdicht maar gemakkelijk en leuk om te vliegen. Vlieg in de GPS-modus voor automatische zweef- en hold-besturing of schakel over naar de ATTI-vliegmodus voor een directere pilootervaring. Voor echt geavanceerde piloten kan de Spry worden geconfigureerd om te vliegen in de volledig handmatige modus (ACRO) om je directe controle over alle drone-functies te geven – 3D-flips en -spins op volle snelheid uitvoeren en zelfs kort onder water duiken.
  Externe schakelaar AAN / UIT – Een externe waterdichte schakelaar stelt u in staat om de spree in of uit te schakelen zonder het luikdeksel te openen.
 2. Hoge wendbaarheid
  De Spry is van de grond af ontworpen om een ​​nieuwe compacte vorm te bereiken, die gestroomlijnd is voor minder weerstand en turbulentie, maar ook zwaar is.

Krachtmotoren en krachtige ESC’s drukken de snelheidslimiet van de Spry op tot meer dan 65 KM / H in de handmatige modus, halen gemakkelijk uit het water, voeren 3D-salto’s uit en duiken zelfs kort onder water.

De Spry-drone is een dynamische drone voor het filmen van varen, surfen, wakeboarden, jetskiën, kajakken en waterskiën vanuit een geheel nieuw perspectief.

 1. Autonoom volgen
  De nieuwste bewegingsalgoritmen zijn ingebouwd om de functies voor automatisch volgen en omlopen slimmer en gevoeliger te maken. Spry volgt de afstandsbediening op een bepaalde afstand en hoogte – of u nu vooruit of achteruit gaat, vooruit of achteruit gaat. De camera houdt je in het frame – ongeacht waar je volgende zet is. Behaal geweldige opnamen met één hand.

6a. Smart Orbit
Met de modus met twee banen kunt u de actie vanuit alle hoeken vastleggen. Kies de straal en de snelheid van de baan en de Spry volgt een interessant punt. Schakel de volgstand in en de Spry houdt de positie van de waterdichte afstandsbediening in het midden van zijn cirkel – zelfs als deze beweegt.

7.Retour naar afstandsbediening
Als je op het water bent, heb je een drone nodig die je bijblijft. De meeste drones keren terug naar hun startpunt als ze de ontvangst verliezen. Wanneer de Spry buiten bereik vliegt of je wilt dat deze naar jou terugkeert, zal de drone automatisch terugkeren naar de positie van de afstandsbediening – waar je ook bent. Met onze “Return to Me” -functie keert je Spry terug naar je, zelfs op een varende boot.

 1. Volledige APP-controle voor autonome vlucht
  Meer slimme vluchtfuncties zijn beschikbaar door uw mobiele apparaat aan de afstandsbediening te koppelen met de Spry APP-besturing: One Key Launch, Mission Planning, Tap-to-Fly, Follow Me, Auto-Return

GEGEVENS
Waterdicht niveau: IP67
Diameter (motor naar motor): 270 mm
Afmetingen (LxBxH): 233,5 x 249 x 90 mm
Gewicht: 780 g (met batterij)
Aandrijfmotoren: borstelloze 2206 1420KV
Motorbesturing ESC: 30A
Propellers: # 6045
Aircraft Battery: 3S 2800mAh HiLV
Gewicht van de batterij: 222 g
Oplaadtijd: 90 minuten
Videozender: 5.8G 8CH
Het vermogen van de video-overdracht: 200mW
Vliegtijd: 15 ~ 17 minuten
Max. Vliegbereik: 800m
Max Flying Altitude: 200m
Max. Vliegsnelheid: 18 m / s (65 km / h)
Maximale klimsnelheid: 4 m / s (240 m / min)
Maximale volgsnelheid: 10 m / s (36 km / h)
Ruimtelijk positioneringssysteem: dubbele satellieten – GPS / GLONASS
Zwevende precisie: ± 0.5m
Windweerstand: <10m / s
Werktemperatuur: -10C ° ~ 40C °
Proprietary Flight Controller: Ja
OSD geïntegreerd (On Screen Display): Ja
Mobile APP-besturing: Ja
Vliegmodi: Auto-Take Off, Auto-Hover, Follow Me, Return to Remote Controller Location, Orbit Fly, Tap to Fly, Mission Planning

Spry rain test

Afstandsbediening
Waterbestendig

Users manual

Advertentie