Software developer

SOFTWARE DEVELOPMENT KIT (SDK)

Extensieve Programmering Interface

De mobiele SDK geeft ontwikkelaars toegang tot de & nbsp; hardware en software van de H520. Met de SDK kunt u uzelf onderdompelen in de mogelijkheden van het H520 platform zonder training in Robotica omdat het de complexe functies zoals vluchtstabilisatie, linkcommunicatie, sensorbeheer, camera- en grimbal besturing. Het biedt aan u Ontwikkelaar een vereenvoudigde interface om om te gaan met de componenten van de H520 om te communiceren. Ontwikkelaars hebben toegang tot een groot aantal functies via de mobiele SDK. Dit omvat bijvoorbeeld flightcontrole , camera- en grimbal systemen, real-time telemetrie gegevens, waypoint-missies en video-ondersteuning. Met de SDK kunnen afzonderlijke apps voor de H520 worden ontwikkeld om toepassingsspecifieke functionaliteiten te implementeren en om de H520 volledig nieuw gedrag te leren.

Toegang tot volgende domeinen:

DATA TRANSFER / TELEMETRIE

  • Real-time access voor telemetrie data zoalss GPS positionering, snelheid, vluchtstatus, altitude, en batterij volume
  • 720p live video via RTSP
  • Downloaden via WiFi

VLUCHT CONTROL

  • Manuele Mode – Controle van de H520 met de ST16S
  • Missie Mode – U ontwikkeld of bereid een vlucht voor op uw mobiel of computer en upload het naar de H520 en voer de missie uit.

CAMERA

API reference documentation for iOS of Android, sample apps for iOS and Android, sample code and tutorials.More information De SDK bevat: Een Bibliotheek / Framework voor import in iOS- of Android-projecten, software simulator tool (SITL) voor een gesimuleerde vlucht, API-referentiedocumentatie voor iOS / Android, voorbeeld-apps voor iOS en Android, voorbeeld code en tutorials. Meer informatie

op developer.yuneec.com en commercial.yuneec.com.

Advertentie