Skyvieuw

SKYVIEW

Virtual reality-beleving

SKYVIEW FPV-Brille

First Person View

Koppel het apparaat, zet je bril op en duik in een unieke virtual reality-ervaring. Met de rondom gesloten Skyview FPV-bril zit je als het ware in de cockpit van je copter en zie je precies wat je camera opneemt. Geniet van het uitzicht van boven zoals je het nog nooit eerder hebt beleefd en ga op jacht naar de perfecte beelden: adembenemende landschapsopnames of coole actiebeelden vanuit de gekste perspectieven.  €89

Diverse aansluitingen

De Skyview FPV-headset is voorzien van een USB-aansluiting voor snel en makkelijk opladen en een HDMI-aansluiting voor koppeling aan HDMI-apparaten. Met de Skyview FPV-bril kun je o.a. films bekijken en videogames spelen. De HDMI-kabel kan ook gebruikt worden voor geluid in de bril. Daarvoor hoef je alleen de koptelefoon in de juiste poort te pluggen.

SKYVIEW FPV-Brille

Comfortabel

Dankzij het lage gewicht en de zachte bekleding is de Skyview FPV-bril fijn om te dragen, ook langere tijd. Dankzij de flexibele hoofdband sluit hij goed aan om je hoofd. Dat geldt gelukkig ook voor brildragers, want de Skyview Headset past goed om elke doorsneebril.

Yuneec TYPHOON H Hexacopter

Compatibiliteit

Skyview is een hoogwaardige FPV-bril die speciaal ontwikkeld is voor gebruik met de Typhoon H en Tornado H920. De headset functioneert met alle apparaten met een HDMI-uitgang. Voor unieke gaming- of bioscoopervaring kun je de Skyview dus makkelijk aansluiten op je gameconsole of videoplayer.

Geïntegreerde 5″ HD-Display

Zet je bril op en duik in een volledig nieuwe wereld. Het 5″ HD-beeldscherm (12,7 cm) uit een stuk met hoge resolutie zorgt voor briljante live beelden in HD met 720 pixels en een blikveld van 75,5° op formaat 16:9 – voor unieke virtual reality-ervaringen.


Advertentie