Over Hexaquadrone.

We zijn een jong bedrijf met 4 jaar ervaring in België . Onze  missie en visie  is simpel. We willen onze klanten begeleiden en ondersteunen in hun zoektocht naar deze nieuwe technologieën. We hebben bedrijven geselecteerd waar we 100% achter staan en die ons en onze klanten ook  snel en degelijke ondersteuning bieden. We zijn er voor U 24/7.

Knipsel

DSC04221

Wat is een tri-quad-hexacopter?

Een Drone of copter is een vliegend afstandbediend tuig met  vier of beter, 6-8 of meer motoren. Door de positie van de motoren en de gebruikte technieken, zijn drones bijzonder stabiel en kunnen ze vrij eenvoudig op één punt blijven hangen. Hierdoor kunnen drones o.a. ingezet worden om foto’s en video’s te maken. Wij zullen u steeds een toestel aanraden met 6-8 motoren

Prijsverschillen drones

De prijs van een drone gaat van 40 tot 75000 euro of meer. De prijs wordt gebaseerd op de mogelijkheden van een model, waaronder: met of zonder camera, GPS, vliegduur, bereik en formaat. We bieden u professionele merken aan  Yuneec, TTA en Swellpro.  Ben je meer op zoek naar een drone voor eigen gebruik  en om af en toe kwaliteitsvolle foto’s en video’s te maken?  Het kan aan betaalbare prijzen. Vanaf 699€ kunnen we u een kwaliteitsdrone aanbieden

Voor recreatief gebruik met een  zeer degelijke camera kunnen we u toestellen aanbieden vanaf 1689€ vliegklaar compleet  volledig uitgerust met camera  afstandsbediening met geïntegreerde tablet lader en batterij en met gebruikersopleiding  twv €149,- inbegrepen.

Welke Drone voor mijn behoefte ?

Dat zoeken we samen met U uit. Bepaal je budget, bedenk of je een camera nodig hebt, wil je er binnen of buiten mee vliegen? Kom je er niet uit? Heel normaal wij helpen U de juiste keuze te maken , een drone naar uw maat. Bel of mail ons.

+32 498 28 99 23 of mail

Advertentie