MANTIS

YUNEEC MANTIS Q

De inklapbare reis-drone van599€ VOOR SLECHTS 399€ tot einde voorraad inclusief afstandsbediening lader en batterij. Op = op

Travel mateMantis Q – de inklapbare en ongecompliceerde drone voor kleine en grote avonturen op reis. Dankzij de spraakbesturing en visual tracking volgt hij je waar je maar wilt. Leuk als je gaat backpacken in Thailand, maar ook op je roadtrip door Zuid-Frankrijk en met de familie op het strand – dankzij de energie-efficiënte uitvoering blijft de Mantis Q tot 33 minuten in de lucht waar hij bijzondere foto- en video-opnames kan maken. 

Mantis Q drone with intelligente flight functions
YUNEEC Mantis Q - Foldable travel drone

Koppeling aan sociale media

Of je nu met de camper de wereld afschuimt en/of de Mantis dagelijks wilt inzetten, dankzij de Instant Sharing-functie kun je je foto’s en video’s direct vanuit de app op de sociale media posten zodat je vrienden kunnen meegenieten van je avonturen. En als je glimlacht tegen je drone maakt hij direct een foto van je zodra hij je gezicht herkend heeft.

YUNEEC Mantis Q - Foldable drone

Videoresolutie tot 4K

De Mantis maakt trouwens foto’s met een resolutie van 4160×2340 (16:9) of 4160×3120 (4:3) pixels als JPEG (of in DNG-formaat als je ze nog wilt bewerken) en slaat ze, net als de video’s tot 4K, op het bijgeleverde microSD-kaartje op. Video’s worden tot 1920×1080 („Full HD“) live en door het systeem via drie assen elektronisch gestabiliseerd. Het EIS-systeem is energiezuinig en robuust: er zitten geen fragiele mechanische onderdelen aan.

Mantis Q Drone

Intelligente automatische vliegmodi

Voor filmwaardige vluchten hebben we de Mantis bovendien uitgerust met automatische vliegmodi zoals Journey of Point of Interest.

YUNEEC Mantis Q - Journey Flight Mode

Journey Mode

Afhankelijk van de gekozen instelling vliegt de Mantis Q in een lineaire baan naar boven en keert automatisch terug – perfecte opnames gegarandeerd.

YUNEEC Mantis Q - Point of Interest Flight Mode

Point of Interest

Kies een object in de POI-modus (Point of Interest) en de Mantis Q vliegt er automatisch omheen.

YUNEEC Mantis Q - Return Home Flight Mode

Return Home

Met een druk op de knop keert de Mantis Q automatisch terug naar een punt in de buurt waar hij is opgestegen en landt daar.

YUNEEC Mantis Q drone with controller

Controller inbegrepen

De Mantis besturingssoftware is gebaseerd op het bekende open-sourceproject PX4 en is dus uiterst stabiel en betrouwbaar. Video-, foto- of telemetriegegevens worden uitsluitend doorgegeven aan servers van derden wanneer dat gewenst is. Met de inbegrepen controller kun je de Mantis tot 800 meter (CE-Norm, FCC: 1,5 km) van je af laten vliegen.

Mantis Q camera drone
Foldable travel drone from YUNEEC

Intuïtieve besturing

De drone handhaaft zijn positie en hoogte zelfstandig en kan zonder training vooraf intuïtief bestuurd worden. Alle instellingen en software-updates verlopen via het aanraakscherm van je smartphone. Je kunt de actieradius van de Mantis Q ook beperken met behulp van een virtueel hek en dat gaat net zo makkelijk als hem met een druk op de knop laten terugkeren naar het startpunt en hem volautomatisch laten landen.

Mantis Q camera drone from YUNEEC
YUNEEC Mantis Q drone

72 km/h topspeed!

De drone helpt niet alleen bij het bewaren van mooie herinneringen, maar is ook echt fun! In de sportmodus haalt hij maar liefst 72 km/h en is hij wendbaar als een echte racer. De livebeelden kunnen met een vertraging van maximaal 200 ms gevolgd worden op de smartphone die gekoppeld is aan de afstandsbediening.

Mantis Q - Compact quadcopter

Geschikt voor in- en outdoor

Waar de drone precies is, kun je trouwens voortdurend volgen via een kaart in de app (internetverbinding nodig). Hij vliegt het liefst boven open terrein, maar ook binnen gebouwen waar geen GPS of Glonass beschikbaar is voor de positiebepaling vliegt de Mantis Q dankzij IPS- en ultrasone sensoren veilig en stabiel met 15 km/h.

Mantis Q - Foldable travel drone

Belangrijkste kenmerken

 • Inklapbare drone voor onderweg om altijd bij je te hebben
 • Tot 33 minuten vliegtijd
 • Videoresolutie tot 4K, elektronisch gestabiliseerd tot 1080p
 • Spraakbesturing
 • Vliegmodi: Journey, Point of Interest, Return Home
 • Visual Tracking
 • Tot 72 km/h (Sport Mode)
 • Koppeling aan social media
 • GPS of Indoor Positioning
 • Energie-efficiënt en stil
 • Flightcontroller gebaseerd op PX4
Mantis Q - Foldable travel drone

Beschikbare uitvoeringen

De Mantis Q in opgevouwen toestand meet amper 168 x 96 x 58 mm. In startklare toestand weegt hij nog geen 500 g. De drone wordt standaard geleverd met afstandsbediening, accu, reservepropellers en een drievoudige oplader die tot drie accu’s oplaadt. Er is ook een valuepack dat behalve de drone en controller ook drie accu’s en twee sets reservepropellers bevat plus een handig fototasje.

YUNEEC Mantis Q Quadcopter

Ontboxing Mantis Q

Advertentie