HD FPV FIREBIRD

599€

Yuneec Firebird FPV RTF – met GPS

Verrijk je kijk op de wereld met de Firebird FPV RTF, de drone met vleugels! De Firebird FPV biedt een meeslepende realtime vliegervaring waarbij het lijkt op je daadwerkelijk plaats hebt genomen in de cockpit van een vliegtuig. De Yuneec Firebird beschikt over een 4K camera met digitale video downlink waardoor er bijna geen vertraging zit op de beelden die doorgestuurd kunnen worden naar een smartphone. Door het plaatsen van de smartphone in de meegeleverde FPV bril is de ervaring echt compleet! De beelden zullen met HD resolutie op de smartphone weergegeven worden. De originele video bestanden worden opgeslagen op een SD kaart met een resolutie van 4K (UHD).

Geschikt voor beginnende en gevorderde piloten

De Yuneec Firebird beschikt over verschillende vlieg modussen. In de beginners mode zal de pitch en roll as automatisch gecorrigeerd worden waardoor het vliegen er makkelijk gemaakt wordt. Daarnaast zal de hellingshoek van het vliegtuig in deze mode gelimiteerd zijn om te voorkomen dat het toestel rare manouvres gaat maken. Acro mode biedt stabilisatie op basis van de snelheden, met attitude-lock voor piloten met wat meer ervaring. Voor de gevorderde piloten is Aerobatic vliegen mogelijk.

GPS functies

Om het vliegen met de Yuneec Firebird eenvoudig te maken is deze uitgevoerd met verschillende GPS functies. Met Return Home zal het toestel op een veilige hoogte terugkeren in de buurt van het vertrekpunt. De Autolanding functie zorgt ervoor dat het toestel het startpunt zal naderen om automatisch een landing in te zetten. Door de Geo Fence functie zal de Firebird altijd binnen een bepaalde afstand blijven en nooit verder van je wegvliegen dan gewenst. Een andere handige functie is de Safety Floor. Door deze functie zal het toestel namelijk boven een bepaalde afstand vanaf de grond blijven vliegen waardoor de kans op een crash verkleind wordt.

Smartphone app

Met de Firebird app op je smartphone is het mogelijk om de beelden live te bekijken terwijl je aan het vliegen bent. daarnaast is het mogelijk om camera instellingen te wijzigen en zal ook de telemetrie data op je smartphone af te lezen zijn. Door de smartphone in de meegeleverde FPV bril te plaatsen lijkt het net alsof je plaats hebt genomen in de cockpit van een echt vliegtuig. De opnames kunnen direct vanaf je smartphone gedeeld worden via social media.

Kenmerken Yuneec Firebird FPV RTF

– First Person View
– Digitale low-latency HD videolink
– Voor beginnerde en gevorderde piloten
– Diverse GPS functies zoals Return Home, Auto Landing, Geo Fence en Safety Floor
– 4K resolutie video opname
– Firebird app incl. telemetriegegevens zoals batterijindicator, snelheid, hoogte, etc.
– Camera instellingen configureerbaar via de app
– Opnames kunnen middels de app gedeeld worden via social media
– Smart 3S 2800mah lipo accu
– Snelle montage
– Demonteerbaar voor eenvoudig transport
– Inclusief zender en FPV headset (smartphone met Firebird app niet inbegrepen)

Advertentie