E50

Grote lenskwaliteit in een compact formaat
De E50-camera is een medium focus, gimbal gestabiliseerd beeldvormingssysteem met hoge resolutie, perfect geschikt voor gebruik in inspectie- of bioscooptoepassingen. De E50 maakt gebruik van een CMOS-imager met een groot diafragma van 1 / 2,3 inch die in staat is stilstaande beelden met een resolutie van 12 MP te fotograferen.

De E50 is geschikt voor hot-swap, wat uitvaltijd tot een minimum beperkt en de productiviteit verbetert. De E50-camera-grimbak combinatie kan worden omgewisseld voor een E90- of CGOET-camera-zonder heropstart.  Het snelontgrendelings- en vergrendelmechanisme van het bevestigingssysteem van de cardanas maakt snel schakelen mogelijk.

40 mm brandpuntsafstand
De gemiddelde brandpuntsafstand van de E50 biedt beelden van dichtbij, terwijl het toestel op veilige afstand van het object blijft. Leg alle details vast die nodig zijn voor inspectie of cinematografie zonder al te dichtbij te komen. De E50 maakt gebruik van een 10 delige  full glas objectief systeem met een lage vervorming en een minimale lensdispersie. Bovendien is de camera uitgerust met een lensadapterring met schroefdraad zodat deze past op 30 mm standaardfilters voor flexibiliteit en gebruiksgemak.

Advertentie