Verkoop, verhuur, onderhoud, herstelling DRONES SERVICE bij HEXAQUADRONE SHOP Zandstraat 25 Herentals

Zandstraat 25, Parking op 50 meter? achter Action Belgiëlaan, via het steegje achteraan de parking ben je direct in het hart van de Zandstraat.

Advertentie

Swellpro Water drones

WATERPRET VOOR JONG EN OUD? Laten we eens crashen in het water, een scheervlucht op enkele cm van de waterspiegel, het mag! Met de Swellpro waterdrones kan de pret niet op. Voor de professional hebben we een toestel dat kan vliegen in weer en wind, regen of sneeuw. Dit toestel is multifunctioneel, camerawissels zijn heel eenvoudig en dit toestel bied zoveel meer, een extra luidspreker, een afwerpsysteem, kwaliteitscontrole van de lucht, de mogelijkheden zijn onbegrensd

Spry

Wat we u te bieden hebben:

Voor of met u realiseren we alle foto en videopnames, op maat

Occasionele opdrachten  bij festivals, jaarmarkten of gewoon een tuinfeest bij u thuis, we zijn parraat

In de bouwsector  kunnen we momentopnames, survey of qualitycontrole bieden op de werf.

Bij aan of verkoop van een woning zorgen we dat deze vanuit de lucht extra in de verf staat, met foto of videobeelden.

Voor of na Isolatie kunnen we door middel van warmtebeelden de uitvoering van de werf controleren zodat u er zeker van bent dat uw isolatie  correct en overal zijn werk doet.

Kortelings kunnen we u ook toestelllen aanbieden die het mogelijk maken selectief te sproeien op uw velden.

Opvolging van groei en teeltschema’s.

Beveiliging, opzoeken vermiste personen, in kar brengen van uw eigendom, 3-D mapping.

en zo veel meer….

THE SKY IS THE LIMIT

  1. We staan u bij om met behulp van een drone bestuurd door een gebrevetteerde piloot, luchtfotografie, video-opnames, warmtebeelden, visuele inspecties, …volgens uw wensen te realiseren.
  2. Openbare diensten bieden we ondersteuning voor aankoop gebruik en onderhoud 24/7
  3. Verkopen doen we graag maar bij ons  hoort klantondersteuning, service en gebruikersopleiding tot het standaardpakket.

HEXAQUADRONE

Het succes achter Hexaquadrone

Het onderhouden van klantenrelaties is een belangrijk aspect om een bedrijf, winkel of merk verder uit te bouwen. Tevreden klanten zorgen al dan niet voor het succes en voortbestaan van uw organisatie. Wie zijn de klanten van Hexaquadrone? En hoe probeert Hexaquadrone klanten tevreden te stellen? Daar gaan we het over hebben in deze blog. Een interview met Paul Hellemans, vaste klant van Hexaquadrone werd af genomen, ook dit zal worden besproken in deze blog.

Tevreden klanten zijn trouwe klanten

Tevreden klanten komen vaak terug en blijven loyaal. Daarom probeert Hexaquadrone om een uitstekende service te verlenen aan al hun klanten. Hexaquadrone heeft klanten in verschillende sectoren denk maar aan landouw, visserij of hulpdiensten. Ook worden er drones aangeboden voor recreatief gebruik.

Paul Hellemans, 63 jaar is ongeveer 50 jaar actief bezig met modelbouw en is  anderhalf jaar klant bij Hexaquadrone. Paul gebruikt drones voor recreatief gebruik, en houd er van om foto’s te maken van de omgeving. Paul was benieuwd naar wat een drone inhoud, een aantal jaar geleden heeft  hij dan ook voor het eerst met een drone gevlogen. Sindsdien heeft hij  de smaak te pakken gekregen.

Het vliegen met een drone is voor Paul een mooie en leuke aanvulling voor zijn modelvliegtuigen. Toen Hexaquadrone voor het eerst open ging toonde Paul meteen interesse. Het eerste contact met de zaakvoerder Michel Ratiau verliep meteen vlot. Dit was voor Paul een zeer aangename kennismaking.

“Michel is een aangenaam persoon, een goede verkoper die de nodige uitleg geeft en een uitstekende service verleent”.

Een toekomst met drones?

Paul is er alvast van overtuigd dat de toekomst meer dan ooit zal uitwijzen dat drones belangrijk zijn. Volgens Paul is het grootste voordeel van een drone dat bepaalde taken eenvoudiger worden gemaakt, zoals het nemen van landschap foto’s. Drones kunnen namelijk worden ingezet om verschillende taken uit te voeren, in de toekomst zal dit zeker en vast verder evolueren.

Ten slotte adviseert Paul mensen die voor het eerst een drone gebruiken om zich voldoende te informeren. Het is belangrijk om te weten wat al dan niet is toegestaan volgens de wetgeving. Paul raad drone gebruikers ook aan om voorzichtig met drone omgaan.

Heb jij ook zin om net zoals Paul foto’s te nemen met een drone? Neem gerust een kijkje op onze webshop/website (links).