Onze modellen

YUNEEC_009

Ons gamma bestaat hoofdzakelijk uit professionele uitvoeringen, we bieden hierbij ook enkel kwaliteitsvolle producten aan die tevens geschikt zijn voor recreatief gebruik.

YUNTYHPEU_011-thumbnail

 Typhoon H

Is een zeer vooruitstrevend toestel voor lucht foto- en videografie . Een modulair platform  waarop je verschillende camera’s in een oogwenk kan verwisselen.  het toestel is zeer compact en prijs kwaliteitsgewijs een topper.

De uitrusting van de Typhoon H evenaart de veel duurdere professionele toestellen. 

Typhoon H heeft een vliegtijd  van meer dan 25 minuten geladen met een camera.  CGO3+ 4K UHD camera of  indien gewenst  de CGOET warmtecamera.  De  Android gestuurde ST16 Grondstation heeft een ingebouwde  7-inch touchscreen waarop je life de vlucht kan volgen in HD 720p resolutie  en bevat verschillende  modules voor vlucht modes.

 Via Wi-Fi kan je  de ST16 updaten evenals de camera en de  hexacopter. 

De allernieuwste  Typhoon H software is bovendien volledig gratis beschikbaar 

A full 360° view of the world

De 3-axis anti-vibratie CGO3+ gimbal camera maakt ultra-stabele 4K ultra high definition video,  12-megapixel beelden en kan  360° roteren zonder onderbreking dit dankzij het intrekbare landingsgestel  De CGO3+ gimbal camera heeft een high-quality glass wide-angle lens met  98° zicht  , je kan manueel tijdens de vlucht wijzigingen aanbrengen.

Deze camera word standaard geleverd bij de Hexacopter en is inbegrepen in de prijs.

De termische versie is een optie.

Typhoon H 7-Zoll-Bildschirm Fernsteuerung

ST16 all-in-one controller

The ST16 Ground Station is eveneens inbegrepen in de prijs en bied tal van mogelijkheden. Met het ingebouwde  beeldscherm zijn opties ovverbodig .

YUNH520EU_004-thumbnail

Typhoon H520

Commercial aerial solution

The H520 is een hexacopter dat volledig is ontwikkeld om te beantwoorden aan de noden van de industie of de doorwinterde professional

Voor ordediensten, veiligeidsdiensten, mapping, toezicht en controle  bezit deze al het nodigige aan boord om  aan te sluiten  bij de meeste it solutions en efficient tijdsbesparend te werken.

Ook voor cinematografie is dit een uitmuntend product, momenteel worden er 3 camera’s aangeboden die elk kwaliteitsvol beantwoorden aan de noden.

Betrouwbaar, stabiel en nauwkeurig

Zelfs in omgevingen met veel wind kan het Yuneec H520 UAS-systeem de positie behouden, waardoor het kan vliegen, zelfs als een bemande inspectie als onveilig wordt beschouwd. Exclusieve vluchtsnelheidsregeling biedt de traagste snelheid boven de stalvlucht voor maximale precisie in uitdagende omgevingen.

Geen overdracht naar externe servers

Uw gegevens zijn van u. De H520 Hexacopter en de ST16S afstandsbediening communiceren direct, dus er is geen onvrijwillige gegevensoverdracht naar servers in China, Duitsland of ergens anders in de wereld. Vluchtgegevens, afbeeldingen, video’s of logbestanden worden niet doorgestuurd naar externe servers en blijven in uw bezit.Uw gegevens zijn dus optimaal beschermd.

Opties voor hot-swap-payload

Al onze H520-camera’s zijn op ons UAS-platforms geschikt voor hot-swap, waardoor u aanzienlijk kunt besparen door het UAS-systeem niet uit te schakelen of opnieuw op te starten. Dit zorgt ook voor consistentie van gegevensopslag, in plaats van het gebruik van meerdere opslagapparaten en locaties. Of het nu gaat om warmtebeelden, lange brandpuntsafstand of gegevensverzameling met een grote brandpuntsafstand, geheugenkaarten kunnen van apparaat tot apparaat worden verwisseld.

YUNEEC DataPilot ™

Ons DataPilot ™ -softwaresysteem stelt gebruikers in staat om op efficiënte en consistente wijze orthomaps, 3D-scans, crop-data-beelden of filmische bewegingen te maken voor herhaalbare, herroepbare luchtvliegpaden.

YUNTYHPEU_011-thumbnail

Typhoon H plus

Nu beschikbaar in 2 versies met of zonder RS

天途图标

M6

Landbouwdrone geschikt voor het sproeien van gewassen , precisie is hiermee geen probleem. Hoogte is instelbaar, GPS  behoud de juiste afstand tot het gewas. Eventueel kan dit toestel worden uitgerust met voorwaartse sproei-installatie, om bv  boomkruinen mee te behandelen, momenteel is een reinigingssysteem voor daken en zonnepanelen in ontwikkeling.

DSC04221

Dit is de eerste landbouw drone met sproeifaciliteiten die we ontvingen. De volgende weken zullen we hiermee aan de slag gaan en talrijke testen uitvoeren (in actie).

Het grote broertje , kan 25-30 vliegen met volledige lading batterijen en 25 liter vloeistof.

Dji Toestellen   op offerte en bestelling.

Agras MG 1

Dji S 900

Advertentie